Du behöver inte ha ett milslångt CV för att passa in hos oss – tvärtom! Vi utbildar och coachar dig på plats eller på distans.

Clear Sky hjälper tusentals kunder att få ett bättre inomhusklimat och nu vill vi bli fler. Kanske är du näst på tur?

”Jag har arbetat i företaget sedan 2012 och började min karriär som säljare. Nu är jag nyckelperson i företaget med kontor- och personalansvar. Här finns de bästa förutsättningarna att växa med företaget.”
Eugenia Binaku, Nyckelperson.

”Jag arbetar som utesäljare på Clear Sky. Här är ingen dag den andra lik, ett jobb som har mycket utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar. Du väljer själv hur framgångsrik du vill bli och det finns alltid support om man behöver.”
Robin Henriksson, Utesäljare.

En lysande hållbar framtid

Våra säljare har möjligheten att jobba hur mycket de själva vill – varifrån de vill. Eftersom vi är placerade på olika ställen i landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching. Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd. Vår medarbetare Angelica Adolfsson berättar varför hon valt att jobba som säljare hos Clear Sky:

”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.”

Vi siktar mot stjärnorna

Expanderingen sker snabbt och vi finns representerade över hela landet, med huvudkontor Syd i Malmö och huvudkontor Norr i Sundsvall. Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Du ska känna dig fri hos oss. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år. Vi erbjuder:

  • Flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter
  • Anpassat arbetsschema
  • Fast lön + en av marknadens bästa provisioner
  • Löpande säljutbildningar
  • Teambuilding och kick-offer

Mer om oss

Vi erbjuder våra kunder individuell rådgivning, anpassat efter just sina behov, i sin hemmiljö. Vår prisbelönta storsäljare är bäst i klassen på luftrengöring som binder och eliminerar upp till 99,9996 procent av alla skadliga partiklar i inomhusluften. Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår hållbara och miljömedvetna produkt som kan användas helt utan kemikalier.

Låter det här som en arbetsplats för dig?

Om svaret är ja så är det här perfekt timing! Vi söker nämligen ytterligare en säljare till vårt roliga team. Är det du? Skicka in din ansökan IDAG!

Har du körkort? *
Har du tillgång till bil? *
Har du tillgång till bil?
Hanterar du flytande svenska i tal och skrift? *
Har du tidigare erfarenhet av försäljning? *

Om någon tipsat dig att söka tjänsten kan du skriva personens namn här.