Kära kund!

General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som började gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som har ett avtal hos oss på.

Vi behöver därför dina personuppgifter för att du bland annat ska kunna få information om ditt avtal hos oss och för att vi skall kunna erbjuda dig en bra kundservice.

Vi skyddar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen följer dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Vi lagrar information enligt bokföringslagen.

Lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina köpehandlingar såsom köpekontrakt och renoveringsprogram.

Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till bolag som tillhandahåller marknadsföringstjänster. Vårt partnerföretag behandlar då din mejladress och/eller mobilnummer för marknadsföringsändamål och i syfte att inhämta dina synpunkter om våra tjänster. Marknadsföringen består bland annat av att du kan få en förfrågan att lämna ett omdöme kring våra produkter. Dessa mottagare har endast rätt att behandla dina personuppgifter för Wet World Energy Solutions ABs räkning i samband med att de utför en tjänst för bolaget, t.ex. att skicka en förfrågan om ett omdöme eller rekommendation.

Sammanfattning:

  • Dina personuppgifter lagras för att företaget ska kunna tillhandahålla service och garantiåtaganden, då köpet innefattar livstids renoveringsprogram.
  • Personuppgifterna kommer att lagras till dess att kund begär borttagning av dem, dock minst i 7 år enligt krav i bokföringslagen, eller till dess slutbetalning skett om detta är vid en senare tidpunkt.
  • Företaget delar endast med sig av kunduppgifter till tredje part vid service och garantiåtaganden eller marknadsföringssyfte så som förfrågan om lämna omdöme om våra produkter.

 

 

Har du frågor ?

Ring gärna vår kundtjänst på  060-6005200.

Du kan också mejla oss på office@clear-sky.se

 

För allmän information om GDPR besök Datainspektionens hemsida.

Klicka HÄR för att komma direkt till deras hemsida.