Skriv gärna några rader till oss, vad ni tycker om produkten och om våra tjänster. Tack på förhand !

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi din IP-adress 18.206.15.215.
Ditt inlägg kommer att behöva godkännas innan det publiceras
72 inlägg.
Kent och Amy Wigren Kent och Amy Wigren från Anderslöv skrev den 14 augusti, 2019:
Hej! Hade Rasmus här hemma för 3 dagar sedan. Mkt trevlig och rolig. Han berättade om denna maskin på ett bra och trevligt sätt. När han hade visat hur mkt äckligheter som fortfarande fanns i våra sängar fast jag brukar dammsuga av dem så höll jag på att kräkas. Speciellt när jag såg min dotters säng. Blev ju gråtfärdig. Nu är den inköpt och sängarna städade ännu en gång och luftrenaren står på en gång på morgonen efter vi vaknat och en gång på kvällen en stund innan vi lägger oss. Rummet har blivit så mkt bättre att sova i. Har annars varit väldigt torr och kvav luft. Nu sover vi som bebisar och vaknar mer utvilade än tidigare. Jag har problem med mina lungor och haft i många år, men nu känns det mkt lättare att andas. Allt blir mkt renare när man städar. Soffan ser ut som ny igen. Mkt nöjd med den. Hoppas fler tar sitt förnuft till fånga och köper denna multimaskin. Då kanske vi kan få ner priset på dem med. Så man får tänka. Supermaskin. Köp köp köp. Värd varenda krona.
Emmy Emmy från Hallstahammar skrev den 12 maj, 2019:
Vi har vart super nöjda i ett år men idag så slutade den fungera. Hoppas företaget håller vad dem lovat och ger oss en ny.
Svar från admin: Elisabeth Gustavsson
Hej, Ring in på service 040-6008917 så kan de hjälpa dig vidare där. med vänliga hälsningar Elisabeth Gustavsson
Fredrik och Tanja Fredrik och Tanja från Knislinge skrev den 12 mars, 2019:
En otroligt bra multistädmaskin. Vi äger två fastigheter. Luften är mycket bättre i den fastigheten som vi städar med denna maskin o golv, sängar you name it... allt är renare med denna mackapär. Rekommenderas varmt även om maskinen är dyr. O så var försäljaren bra.
Lea Hellström Lea Hellström från Blentarp skrev den 1 mars, 2019:
David var hos oss och gjorde demo var kanon och vi utförde ett teamwork hos oss han är duktig och gjorde ett bra jobb tyvärr blev det inget köp då jag tycker att det är ett skrämmande pris för en dammsugare som det i grunden är ok den är bra och fin men hur länge ? Garanti som täcker allt har jag svårt att tro då jag lärt mig att allt är inte vad det ser ut att vara. Däremot vill jag nog säga att ger man er namn och telefonnummer till andra behöver ni lära er att man ringer bara detta nummer och frågar om en demo inte letar upp hela deras familjs nummer och trakasserar hela familjen inkl deras barn........... Det säger allt om er. Fy säger jag.
Nikki Nikki från Höganäs skrev den 18 februari, 2019:
Hej! Otroligt fin produkt som Robin visade upp hos oss. Hade plånboken tillåtit det hade vi köpt en redan idag! 😊
Mikko Metsola Mikko Metsola från Asmundtorp skrev den 3 februari, 2019:
Hej! Vi fick besök av Robin igår. Då köpte vi en clear sky. Efter att vi provat den blev vi mycket nöjda. Vi har aldrig haft så rena golv som efter att damsugat med clear sky maskinen. Vi är mycket nöjda med den 😁
Caroline Jansdotter Caroline Jansdotter från Löddeköpinge skrev den 19 januari, 2019:
För några dagar sen fick vi besök av Robin som visade upp ClearSky på ett roligt o givande sätt 😊 Kan säga att jag kommer aldrig mer köpa en vanlig dammsugare, alla borde ha en ClearSky om inte minst för hälsans skull. Jag är supernöjd, tack Robin.
Eva Eva från Umeå skrev den 25 december, 2018:
Wilma var hos oss och demonstrerade denna maskin. Hon var proffsig och supertrevlig. Blev dock ingen affär pga priset på maskinen. Som sagt all kred till Wilma.
Marita Dahlberg Marita Dahlberg från Svedala skrev den 15 december, 2018:
För en vecka sedan hade vi besök av Fredrik och David som på ett roligt sätt demonstrerade denna fina maskin. Vi är supernöjda över valet att köpa produkten. Slut med kemtvätt av mattor och rekonditionering av bilen, det sköter vi nu enkelt själva.
Anders Anders från Umeå skrev den 12 december, 2018:
VI har idag haft besök av Wilma. Supertrevligt, naturligt och personligt möte. En fantastisk produkt säljer hon också. Tydligt och pedagogiskt uppvisande av sagda produkt som vi dessutom blev väldigt sugna på att införskaffa oss.
Taban Taban från Trelleborg skrev den 11 december, 2018:
Idag har vi haft säljare Pernilla på besök. Efter att ha sett hur mycket den här dammsugaren kan göra, var det svårt att inte köpa. Jag byter soffa och matta ofta pga. Det blir smutsig men efter att ha rengjort soffan så är den som ny igen. Tro mig det är värt att köpa en sådan dammsugare , för det tjänar man på i längden. Det kommer bli mindre inhandling av nya möbler samt bättre och renare luft i hemmet . Rekommenderar Pernilla (säljare)lugn och väldig duktig. ❤️
Karina Alperud malm Karina Alperud malm från Vännäs skrev den 9 december, 2018:
Har varit så trevligt.. jätte bra demo av Wilma .
Monita Eriksson Monita Eriksson från Grimeton skrev den 5 december, 2018:
Tack Isabelles för en superfin demonstration!!Nu har jag haft maskinen en vecka och är så så nöjd.
Alex Alex från Landskrona skrev den 3 december, 2018:
Hej! Ville bara passa på att tacka för den fina visningen till er fantastiska produkt. Trevlig personal har ni också! Felix Falevall var mycket kunnig och tillmötesgående.
Julia Julia från Umeå skrev den 1 december, 2018:
Hade idag ett besök av Wilma som överträffade alla mina förväntningar och visade upp en riktigt bra produkt! Otroligt vilken maskin som rengör på så många sätt och kunde inte fått en bättre eller trevligare demonstration än vad Wilma gav oss. Rekommenderar både produkt och härligaste medarbetaren till alla!
Lotta Nilsson Lotta Nilsson från sätaröd/tollarp skrev den 1 december, 2018:
Amanda Eriksson demonstrerade denna fantastiska dammsugare. En helt underbar tjej med glimten i ögat. Jobbade sig lugnt och harmoniskt fram för bästa resultat.
Helena Helena från Nordmaling skrev den 1 december, 2018:
En riktigt häftig å bra produkt, som jag lätt hade satsat på om plånboken hade tillåtit det. Är grymt imponerad, inte konstigt att man får astmabesvär när man här på riktigt får se vad som döljer sig i mattor, sängar med mera. Wilma gjorde en strålande visning å var jättetrevlig. WOW vilken grej, samt toppentjej! 👌
Josef Josef från Umeå skrev den 29 november, 2018:
Vi var på väg att köpa nya fåtöljer men efter att Wilma varit här och demonstrerat supermaskinen så ser de som nya ut. Tusen tack!
Stefan Gustafsson Stefan Gustafsson från Landskrona skrev den 28 november, 2018:
Fantastiskt rolig demonstration av Felix och Robiin, men samtidigt hemskt att veta hur skitigt vi hade det hemma. Superproffsigt och trevligt och en produkt som slår ut allt annat.
Li Li från Ängelholm skrev den 26 november, 2018:
Tack Felix för en grymt bra demonstration av dammsugaren. Imponerad och gillar ditt engagemang. Kan varmt rekommendera både Felix och dammsugaren 🙂